0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Royal Canin Sensible 33 - суха храна за котки с чувствителна храносмилателна система над 1 година - 10 кг.

Royal Canin Sensible 33 - суха храна за котки с чувствителна храносмилателна система над 1 година - 10 кг.

Код: 1133

Sensible33 - За котки с чувствителна храносмилателна система над 1 г.Някои котки страдат от чувствителна храносмилателна система, което води до отделяне на фекалии с лоша консистенция.Специално формулираната храна ще подобри храносмилането.Балансираната чревна микрофлора също допринася за доброто храносмилане и дава комфорт на котката.Sensible33 поддържа оптимално храносмилане, благодарение на специалната формула и хранителни съставки подбрани по тяхната висока смилаемост.Гарантира сигурност на храносмилането, чрез високоусвояеми протеини, намаляващи количеството на несмлени остатъци ферментиращи в червата, високо съдържание на ориз, фрукто-олигозахариди и цвеклова каша.Поддържа балансa на чревната микрофлора, благодарение на фрукто-олигозахаридите и цвекловата каша, които стимулират растежа на благоприятната микрофлора.
Предлагаме още:
Royal canin Sensible 33 – 15 kg.

Цена:

128.60 лв.   122,17 лв. Купи

бр.