0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20кг., както и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Tetra Algizit - 705116 - таблетки за активна борба и пълно унищожаване на най-упоритите алгите в аквариума - 10 бр. таблетки

Tetra Algizit - 705116 - таблетки за активна борба и пълно унищожаване на най-упоритите  алгите в аквариума - 10 бр. таблетки

Код: 243a

Tetra Algizit - 705116 - таблетки за активна борба и пълно унищожаване на най-упоритите алгите в аквариума - 10 бр. таблетки

Съдържа интензивни вещества за борба с алгите при изобилстващ растеж. Не променя цвета на водата. Подходящ за сладководни аквариуми.

Премахва дори и проблемните алги. Силна формула за максимален контрол над алгите. Бърз и безопасен метод. За сладководни аквариуми. Максимален контрол над алгите.

Tetra Algizit, със своите ефективни съставки, надеждно премахва дори проблемните

алги. Алгите имат негативен ефект върху водната среда на обитание и потискат растежа на растенията, употребявайки ценни за тях хранителни вещества. В дългосрочен план алгите оказват отрицателно влияние на биологичното равновесие в аквариума.

Съдържа интензивни съставки за незабавен контрол над алгите. Бързо и лесно ги премахва. Премахва риска от умиране на растенията заради прекаленото количество алги. Не променя цвета на водата. Безвреден за риби, водорасли и микроорганизми (когато се използва в съответствие с инструкциите).

Дозировка: 1 таблетка на всеки 20 литра вода.

Може да разгледате този продукт на сайта на производителя:
Tetra Algizit

Цена:

9.70 лв.   9,12 лв. Купи

бр.