0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 10 кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

Vitakraft Canarian - пълноценна ежедневна храна за канарчета - 0.800 кг.

Vitakraft Canarian - пълноценна ежедневна храна за канарчета - 0.800 кг.

Код: 16991

Vitakraft Canarian - пълноценна ежедневна храна за канарчета - 0.800 кг.
Храна от родината - естествено вкусна! Разнообразна пълноценна смес с най-доброто от Канарските острови, родината на канарчетата. Тази съобразена с изискванията на вида рецепта с вкусни естествени съставки, като канарско просо, ябълки и фурми е приготвена с любов и гарантира оптимално цялостно хранене на птиците. Менюто Канариан съдържа важни витамини и всички останали хранителни и подпомагащи растежа съставки, от които се нуждаят канарчетата за здравословен живот. Безценните песъчинки и важните β-глюкани също допринасят за полезното действие на тази естествена храна. Рецепта без захар. Без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Цена:

12.85 лв.   12,08 лв. Купи

бр.