0 Продукти в кошницата: Виж подробно

доставка до вашата врата

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (не важи за поръчки с тегло над 20 кг., доставени до офис на ЕКОНТ, както и за поръчки с тегло над 2кг., дставени до частен адрес. Не важи и за продукти от категория "Градински Мебели").

За поръчки на обща стойност до 50 лв. - 7 лв. доставка до офис на ЕКОНТ, а до частен адрес според тарифата на куриерската фирма.

5% допълнителна отстъпка при вземане на поръчката от зоомагазините в София (не важи за продуктите от категория "Градински мебели")!!! 

За продукти "градински машини" отстъпката при вземане от магазин е 2%.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

-          Изграждане на градински езера

-          Изграждане поливни системи

-          Изграждане и поддръжка на зелени площи

 

ВАЖНО! Във връзка със засиленият интерес към поръчките за растения, същите се изпълняват в рамките на 7-10 работни дни. Правим всичко възможно този срок да бъде намален. Благодарим Ви за разбирането и търпението.

 

 

Работно време на зоомагазина в гр. София

Зоомагазин в Мусагеница:

от понеделник до петък 10.00 - 19.30 часа

събота 10.00 - 19.00 часа

неделя - почивен ден


 

Зоомагазини Зоостраст в София

Зоомагазини Зоостраст започват дейността си през 2009 година, с основен предмет предлалагане на домашни любимци както и храни и аксесоари за тях. В момента фирмата потдържа в магазините си над 4000 различни артикула, като общо  предлаганите продукти са над 8000.

През годините успяхме да предложим на своите клиенти продукти покриващи максимално техните нужди и желания, като процеса на търсене и предлагане на нови артикули от наша страна е непрекъснат и постоянен.

В момента Зоомагазини Зоостраст предлагат широк набор продукти за вашите домашни любимци от висок, среден и нисък клас, като с това се надяваме да задоволим максимално изискванията и желанията на клиентите си. В тази сфера предлагаме продукти на доказани марки като Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan, Jams, Ferplast, Sera, Tetra, JBL, Aquael, Padovan, Camon, Trixi, Karlie,  както и редица други продукти от по-ниските ценови класове. 

Стремежът ни е да успеем да сме максимално близо до нашите клиенти и да успяваме максимално да удволетворим търсенето и желанията им както като качество и срокове на доставка, така и като цена. В тази връзка от 2012 стартирахме с Онлайн Зоомагазин Зоостраст в Internet пространството, с което се надяваме да улесним при поръчките и покупките  на сегашните си, а и нови клиенти от цялата страна.

От началото на 2013 г. разширихме нашите продуктови предложения и с широка гама продукти за Градината. По този начин се стремим да предоставим възможност на нашите клиенти да намерят желаните от тях продукти на конкурентни цени  с минимален разход на време.