0 Продукти в кошницата: Виж подробно

 
.доставка до вашата врата

 
Поръчки в онлайн магазин Zoostrast се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до петък. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.
Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с:

    До адрес (врата на блок/двор) на територията на гр. София - минимална поръчка 20лв.
    Куриерскa фирмa Еконт(до офис или личен адрес), съгласно тарифите, посочени на https://www.econt.com/services/shipment-price - минимална поръчка 20лв.

в съответствие с Общите условия за ползване.

Versele Laga Gold Patee Yellow Canaries - мека яйчна храна за жълти канари - 5 кг. (с предварителна заявка)

Versele Laga Gold Patee Yellow Canaries - мека яйчна храна за жълти канари - 5 кг. (с предварителна заявка)

Код: 424014

Gold Patee Yellow Canaries - Готова мека яйчна храна за жълти канарчета обогатена с натурален мед, витамини, протеини, аминокиселини, гарантираща превъзходна кондиция. Подходяща е за периоди на изхранване на малки и по време на периода на линеене.

Състав нахраната: яйца и яйчни продукти (мин. 30%), растителни продукти, масла и мазнини, захари, мед (7,5%), минерали, екстракт от растителни протеини, семена, лизин, метионин, фрукто-олигозахариди, мано-олигозахариди, морско водорасло (източник на EPA – DHA), карнитин

Среден анализ: суров протеин: 17%, сурови масла: 16%, сурови влакнини: 1,6%, сурова пепел: 5%.

Добавки/кг: Вит. А: 25.000 I.U., Вит. D3: 2.250 I.U., Вит. Е: 45 мг, мед- меден сулфат: 15мг.

Начин на употреба: през развъдния период и периода на смяна на оперението – свободно. През останалото време – 2+3 пъти седмично. Да се подменя често.

Orlux Eggfood е водеща марка в производтвото на яйчна храна, меки храни и продукти за здравето и кондицията. Различните специалитети за плодоядни и насекомоядни птици, както и перфектно формулираните и балансирани яйчни храни правят Orlux еталон за любителите на птици по целия свят.

При отглеждане и развъждане на птици, хранещи се със семена не е достатъчно да ги храните само със семенни смеси. Необходимо е да се добавя и яйчна храна към дневната им дажба, особено в периодите на развъждане и смяна на оперението. Пропорцията е 30% яйчна храна към 70% семенни смеси.

Gold Patee Yellow Canaries се предлага в опаковки от: 250 гр, 1 кг, 5 кг и 25 кг. Разфасовкитеот 5кг и 25кг са с предварителна заявка като срокът за доставка може да отнеме до 30 работни дни.

Цена:

80,80 лв. Купи

бр.